Blog

Een zichtbaar 2021

Deze eerste blog in het nieuwe jaar wil ik uiteraard aftrappen met u het allerbeste te wensen voor 2021. Elkaar de hand schudden op een nieuwjaarsreceptie zit er dit jaar helaas niet in. Hoe jammer dat ook is, het betekent natuurlijk niet dat we elkaar moeten missen.

Digitale ontmoetingsplatforms
Integendeel, net als heel werkend Nederland hebben we ook bij Wija Digital Marketing Teams, Zoom en andere digitale ontmoetingsplatforms omarmd. En heel eerlijk, ik vind deze manier van elkaar treffen toch een uitkomst. Minder reistijd, minder uitstoot, effectiever je uren besteden, helemaal goed. Ook de komende tijd ga ik weer graag op deze manier met u aan de slag. Samen sparren over uw digitale kansen en mogelijkheden, samen werken aan uw online zichtbaarheid, ik heb er zin in.

Digitale kansen 
Over digitale kansen en mogelijkheden gesproken, als u de media een beetje volgt - en dat doet u – dan weet u ook dat de online-verkopen helemaal door het dak gaan. Misschien vraagt u zich af; ‘Hoe dan? Wat doen andere bedrijven beter of anders dan u? Wat weten of kunnen zij wat ik niet kan?’ Wilt u in navolging van al die anderen ook uw eigen online-succes boeken? Dan ben ik graag uw sparringpartner. Met veel plezier leg ik u de diverse mogelijkheden uit. Laat ik u zien dat die mogelijkheden alleen maar toenemen. Zo heeft bijvoorbeeld ook Facebook al Facebookshopping ingericht. Daarmee bieden zo goed als alle online platformen nu online verkoopmogelijkheden. En meestal hoeft u daar niet eens een webshop voor in te richten. Tips & Tricks
Maar hoe u dan onze tips & tricks perfect uit te leggen? En hoe u te laten zie hoe dat dan precies werkt? Ook daar hebben we aan gedacht. We hebben namelijk een heuse en prima geëquipeerde studio ingericht in ons kantoor aan de Rijksweg in Hoogersmilde. Zo kunnen we al onze trainingen en workshops online aanbieden aan u. Bijvoorbeeld onze praktische en kortdurende Facebook- en onze Instagramschool. Ook ú kunt gebruik maken van onze studio. Bijvoorbeeld voor die product presentatie waarvoor u anders op bezoek ging bij klanten. Of voor dat jaarlijkse overleg met al uw sales-medewerkers. Of voor…, enfin, u bedenkt het maar. En anders denken wij even met u mee!

Schakelen 
U leest, dat het stiller is op de weg en op de kantoren betekent geenszins dat uw organisatie of bedrijf terug moet schakelen. Hooguit moet u een andere route, een andere werkwijze gaan ontdekken. Maar weet u, buiten de gebaande paden is er altijd veel meer te leren en te ontdekken. Laten we daar in 2021 samen ons voordeel mee doen!
 
Met zichtbare groet,
Wija

Meer weten?

Wija digital marketing | Rijksweg 236 | 9423 PH Hoogersmilde | +31 (0) 592 45 93 80