Wordt uw website wel optimaal gevonden?

90% van alle websites zijn niet optimaal ingericht voor de zoekmachines. De vele uren die er worden gestoken in het beheren van een website en het verspreiden van content op Facebook, Twitter of Instagram zijn dan praktisch voor niets geweest. Wilt u weten hoe het met uw website is gesteld,  kijk hier waar uw website nog een stap kan maken!

Ook scoren in Google? Ook scoren in Google?

De zoekmachines, Google en Bing stellen strenge eisen aan de websites die zij in de zoekresultaten tonen. Niet alleen moeten de pagina's op de website relevante content met de correcte zoekwoorden bevatten, de website moet ook voldoen aan allerlei technische eisen. Is de website wel goed doorzoekbaar voor de zoekmachine? Laadt de website wel snel genoeg? En is de navigatiestructuur overzichtelijk?

Wij kunnen u geheel vrijblijvend een overzicht geven van de pijnpunten van uw website. 

 

SEO? Google Ads? Facebook? Instagram?

Naast de technische kant kunnen wij ook inzicht geven op welke wijze u het bezoek aan uw website vergroot. Wanneer kiest u voor SEO en wanneer voor adverteren? Welke sociale media is geschikt voor uw dienst of product?

 

Quick Scan

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Verplicht veld

Beller is sneller

Voor meer informatie kunt u ons ook altijd even een belletje doen:

 

 +31 (0)592 459 380

 

Onderdelen van de Quick Scan

Het algoritme van Google wordt steeds geavanceerder. Dat wil zeggen dat er meer en meer voorwaarden mee gaan tellen voor de ranking van uw website. Waar het in het verleden vooral om technische zaken ging telt nu ook de ervaring van de bezoeker mee. Is de tekst leesbaar? Is de navigatie overzichtelijk? Trekt de website niet direct het hele mobiele abonnement van de bezoeker leeg?

  • Hoe snel laadt uw website?
  • Hoe is de mobiele ervaring van de website?
  • Op welke zoekwoorden komt het verkeer binnen?
  • Hoe scoort de website op leesbaarheid?
  • Zijn de zoekwoorden correct ingesteld?
  • Interne links
  • Is de navigatie gebruiksvriendelijk?

Wija digital marketing
Rijksweg 236
9423 PH Hoogersmilde
+31 (0) 592 45 93 80

Wija digital marketing helpt u als ondernemer bij het genereren van business optimaal gebruik te maken van het internet. Follow us!