Hoe krijg ik méér volgers op Instagram?

Een laag aantal volgers op uw Instagramaccount staat als bedrijf niet aantrekkelijk. Hoe krijgt u nu in relatief korte tijd een mooi aantal volgers op uw pagina?

 

Hoe creëer ik geschikte content voor mijn bedrijf op Instagram?

U wilt professioneel overkomen als bedrijf, maar wel aantrekkelijke content voor uw volgers. Maar hoe werkt dit nu? 

 

Hoe adverteer ik op Instagram?

Berichten boosten om op een snelle manier uw doelgroep te bereiken kan heel effectief zijn, maar ook hele salesfunnels bouwen behoort tot de opties. Het is wel belangrijk om te weten wat u dan doet.

Instagram voor jouw bedrijf?

Leer in één ochtend alles over Instagram

Waarom Instagram?

Instagram is tegenwoordig een niet meer weg te denken social media-kanaal. Wereldwijd heeft Instagram meer dan 1 miljard gebruikers. Meer dan de helft daarvan gebruikt instagram zelfs dagelijks. Daarmee biedt Instagram ook u een ongekend groot bereik. Maar hoe integreert u Instagram in uw bedrijfsstrategie? Hoe komt u aan meer volgers en net zo belangrijker, hoe biedt u die voor hen interessante content aan? Of nog mooier, hoe zorgt u ervoor dat uw volgers reikhalzend uitkijken naar uw volgende storie of album?

Tips & trics

Wija Digital Marketing heeft naam en faam als specialist in digitale marketing en communicatie. Al vele ondernemingen in ons werkgebied hebben tal van successen behaald met de inzet onze producten en diensten. Nieuw in onze dienstverlening is de Wija Instagram Summerschool. Op onze Instagram Summerschool maken wij u in slechts 1 dagdeel wegwijs op Instagram en delen wij tips en trics met u. Voor een optimaal rendement werken we met kleine groepen en volgen we een interessant en intensief programma. Na het volgen van onze Instagram Summerschool bent u in staat op succesvolle wijze zelf uw eigen Instagram-kanaal professioneel in te richten en uit te bouwen.

Aanmelden kan nu!

 

Onze ‘Instagram Social School’ wordt aangepast naar uw niveau. 

 

Wij kunnen u op de volgende gebieden adviseren;

 

- Hoe onderscheidt u zich met uw bedrijf op Instagram?
- Hoe bindt u volgers aan uw bedrijf?
- Welke hashtags kunt u gebruiken en wanneer?
- Hoe u een berichtje kunt boosten?
- Wat zijn de advertentiemogelijkheden binnen Instagram?
- Instagram shopping mogelijkheden?

Image

Schijf u hier in !

Vanaf heden is deze cursus ook online te volgen!

Datum : Nader te bepalen
Kosten : € 150,-*

* De kosten van deze training kunt u in de boekhouding opvoeren als opleidingskosten en zijn aftrekbaar.

Wija digital marketing
Rijksweg 236
9423 PH Hoogersmilde
+31 (0) 592 45 93 80

Wija digital marketing helpt u als ondernemer bij het genereren van business optimaal gebruik te maken van het internet. Follow us!