Google Ads

Waarom Google Ads?

√ Meer klanten naar uw website

√ Naamsbekendheid vergroten in de gewenste regio

√ Geen budgetverspilling

√ Google Shopping voor webshops


√ Effectief en gericht adverteren

Image
Google Ads

Voor grote, midden- en kleine bedrijven

Google biedt de mogelijkheid met Google Ads om op te vallen in Google en te zorgen dat uw website wordt aangeklikt. De Advertenties van Google Ads zijn u wellicht al een keer opgevallen en staan altijd als eerste zoekresultaten genoemd. Dankzij Google Ads kunt u namelijk zeer efficiënt en gericht adverteren in uw doelgroep zowel landelijk als regionaal.

Wat is Google Ads?

Google Ads is een advertentieprogramma van Google. 
Google Ads biedt u de mogelijkheid om op zoektermen te adverteren. De advertenties worden in de zoekresultaten van Google getoond.

Hoe werkt Google Ads?

Hoe kan het dat sommige advertenties bovenaan staan in Google en andere advertenties niet? Een grote rol speelt de concurrentie en de kwaliteitsscore voor advertenties.

Hoe meer concurrentie, des te hoger de kosten voor een klik. Gaat u niet mee in deze concurrentiestrijd, dan is de kans groot dat uw advertentie niet bij de eerste vier advertenties komt te staan. 

De kwaliteitsscore wordt opgebouwd op basis van relevantie en klikgedrag. Google analyseert hoe relevant uw advertentie is voor een zoekwoord en hoe relevant uw webpagina is. Hoe beter de kwaliteit, hoe minder u hoeft te betalen per klik.
Google ads

Gratis Haalbaarheidsanalyse Google Ads

Omdat iedere website anders is analyseren wij vooraf de haalbaarheid voor een Google Ads Campagne voor uw product of dienst.
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Met 92% procent marktaandeel is Google de belangrijkste zoekmachine in Nederland

Wija digital marketing
Rijksweg 236
9423 PH Hoogersmilde
+31 (0) 592 45 93 80

Wija digital marketing helpt u als ondernemer bij het genereren van business optimaal gebruik te maken van het internet. Follow us!